-
Laptopy
-
Komputery
-
Materiały eksploatacyjne do druku
- Klawiatury i myszki
- Akcesoria i zasilanie
- Słuchawki
- Monitory
- Dyski i nośniki danych
- Kable i adaptery
-
Urządzenia sieciowe
- Organizery kabli
- Zasilacze awaryjne UPS
- Switche
- Access Pointy
- Karty sieciowe
- Baterie i akcesoria do zasilaczy UPS
- Kable teleinformatyczne
- Routery
- Karty sieciowe Wi-Fi
- Serwery plików
- Rejestratory obrazu i CCTV
- Zapory sieciowe - firewall
- Telefony internetowe
- Adaptery Powerline
- Konsole KVM
- Sieci - komponenty
- Moduły SFP
- Sieci bezprzewodowe - anteny
- Konwertery światłowodowe
- Systemy przekazu sygnału AV
- Przełączniki KVM
- Print servery
- Modemy
- Bramki VoIP
- Serwery
-
Drukarki i skanery
- Czytniki kodów kreskowych
- Urządzenia wielofunkcyjne laserowe
- Skanery
- Urządzenia wielofunkcyjne atramentowe
- Drukarki etykiet
- Długopisy 3D
- Drukarki laserowe
- Plotery
- Drukarki atramentowe
- Drukarki fotograficzne
- Skanery filmów i negatywów
- Skanery przenośne
- Drukarki igłowe
- Drukarki paragonowe
- Drukarki 3D
- Drukarki poleasingowe
- Usługi
- Komputery PC
- Głośniki
- Oprogramowanie
-
Materiały eksploatacyjne do druku
- Klawiatury i myszki
Grillpal Zrębki wędzarnicze ŚLIWA KL-02/2L GRILLPAL
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Drewno śliwy wytwarza podczas wędzenia dym o lekkim, owocowym zapachu, dzięki czemu mięso i wędliny uzyskują naturalny, słodkawy posmak o brązowej barwie. Polecamy zrobić małą próbę na niewielkiej ilości mięsa, ponieważ nie każdemu może pasować słodkawy posmak wyrobów wędzonych drewnem śliwy. Charakterystyka zrębek do wędzenia: zrębki klasy 02, czyli frakcji o grubości 1 – 3 mm, dokładnie przesortowane, czyste i dobrze odpylone, wolne od pleśni i grzybów, wygodne opakowanie zawiera 2 litry zrębek, co powinno wystarczyć na około 8 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Mogą być wykorzystywane podczas wędzenia i grillowania ryb, drobiu, czerwonego mięsa oraz kiełbas. Świetnie nadają się do wędzarni tradycyjnych z paleniskiem oraz do wędzarni elektrycznych z dymogeneratorem m.in. Borniak, Dymbox. Wędzenie: 15 – 45 ml zrębek na 1 kg mięsa. W zależności od rodzaju wędzarni umieścić zrębki na specjalnej tacy lub rozłożyć wokół żarzącego się paleniska – nie umieszczać bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ ulegną spaleniu. Grillowanie: rozsypać warstwę grubości 2 cm wkoło żarzącego się brykietu/węgla drzewnego – nie umieszczać bezpośrednio na palenisku, ponieważ ulegną spaleniu. Grill przykryć. Czas grillowania: od 10 do 30 minut (w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa).