-
Laptopy
-
Komputery
-
Materiały eksploatacyjne do druku
- Klawiatury i myszki
- Akcesoria i zasilanie
- Słuchawki
- Monitory
- Dyski i nośniki danych
- Kable i adaptery
-
Urządzenia sieciowe
- Organizery kabli
- Zasilacze awaryjne UPS
- Switche
- Access Pointy
- Karty sieciowe
- Baterie i akcesoria do zasilaczy UPS
- Kable teleinformatyczne
- Routery
- Karty sieciowe Wi-Fi
- Serwery plików
- Rejestratory obrazu i CCTV
- Zapory sieciowe - firewall
- Telefony internetowe
- Adaptery Powerline
- Konsole KVM
- Sieci - komponenty
- Moduły SFP
- Sieci bezprzewodowe - anteny
- Konwertery światłowodowe
- Systemy przekazu sygnału AV
- Przełączniki KVM
- Print servery
- Modemy
- Bramki VoIP
- Serwery
-
Drukarki i skanery
- Czytniki kodów kreskowych
- Urządzenia wielofunkcyjne laserowe
- Skanery
- Urządzenia wielofunkcyjne atramentowe
- Drukarki etykiet
- Długopisy 3D
- Drukarki laserowe
- Plotery
- Drukarki atramentowe
- Drukarki fotograficzne
- Skanery filmów i negatywów
- Skanery przenośne
- Drukarki igłowe
- Drukarki paragonowe
- Drukarki 3D
- Drukarki poleasingowe
- Usługi
- Komputery PC
- Głośniki
- Oprogramowanie
-
Materiały eksploatacyjne do druku
- Klawiatury i myszki
Grillpal Zrębki wędzarnicze OLCHA KL-08/60L GRILLPAL
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Rodzaj: 100% zrębek z drewna olchy. Kraj pochodzenia: Polska. Uniwersalne zrębki do wędzenia z drewna olchy wytwarzają delikatny dym, który nadaje wędzonym i grillowanym produktom ciemnożółtą/brązową barwę oraz wyjątkowy aromat. Charakterystyka zrębek do wędzenia: - zrębki klasy 08, czyli frakcji o grubości 6 – 8 mm, - dokładnie przesortowane, - wolne od pleśni i grzybów, - czyste i dobrze odpylone, - opakowanie 60 litrowe powinno wystarczyć na około 240 godzin wędzenia. Dane techniczne: - Produkt-wysokość x szerokość x głębokość: 79 cm x 42 cm x 20 cm, - Wysyłka -wymiary całkowite (wys. x szer. x gł.): 83 cm x 46 cm x 24 cm, - waga netto: 15,3 kg, - waga brutto (do wysyłki): 16 kg. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.